Przejdź do treści
733 130 565
67 258 30 59
sekretariat@rcku.pl
Sekretariat czynny od pon. do pt. 7:30 - 14:30
Obserwuj nas:
Facebook
Instagram
Youtube
Zespół Szkół nr 4
w Wałczu
Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego
Strona główna
Aktualności
Informacje
Galerie
Filmy
Oferta
Kierunki
Technik Informatyk
Technik Hotelarstwa
Technik Ekonomista
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Technik Organizacji Turystyki
Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
Kursy i szkolenia
Koła zainteresowań
Projekty
Innowacje pedagogiczne
Dla rodzica i ucznia
Harmonogram konsultacji dla rodziców i uczniów
Spotkania z rodzicami i dyżury wychowawcze
Tutoring
Programy
Twoje Dane – Twoja Sprawa
Wykaz podręczników
e-Dziennik
Plan Lekcji
Pedagog
Dokumenty
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Koła zainteresowań
Rada Rodziców
Historia Szkoły
Rekrutacja
Kontakt
Menu
Strona główna
Aktualności
Informacje
Galerie
Filmy
Oferta
Kierunki
Technik Informatyk
Technik Hotelarstwa
Technik Ekonomista
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Technik Organizacji Turystyki
Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
Kursy i szkolenia
Koła zainteresowań
Projekty
Innowacje pedagogiczne
Dla rodzica i ucznia
Harmonogram konsultacji dla rodziców i uczniów
Spotkania z rodzicami i dyżury wychowawcze
Tutoring
Programy
Twoje Dane – Twoja Sprawa
Wykaz podręczników
e-Dziennik
Plan Lekcji
Pedagog
Dokumenty
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Koła zainteresowań
Rada Rodziców
Historia Szkoły
Rekrutacja
Kontakt
Plan lekcji
Zespół Szkół nr 4 w Wałczu
Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego
Strona główna
Aktualności
Informacje
Galerie
Filmy
Oferta
Kierunki
Technik Informatyk
Technik Hotelarstwa
Technik Ekonomista
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Technik Organizacji Turystyki
Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
Kursy i szkolenia
Koła zainteresowań
Projekty
Innowacje pedagogiczne
Dla rodzica i ucznia
Harmonogram konsultacji dla rodziców i uczniów
Spotkania z rodzicami i dyżury wychowawcze
Tutoring
Programy
Twoje Dane – Twoja Sprawa
Wykaz podręczników
e-Dziennik
Plan Lekcji
Pedagog
Dokumenty
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Koła zainteresowań
Rada Rodziców
Historia Szkoły
Rekrutacja
Kontakt
Menu
Strona główna
Aktualności
Informacje
Galerie
Filmy
Oferta
Kierunki
Technik Informatyk
Technik Hotelarstwa
Technik Ekonomista
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Technik Organizacji Turystyki
Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
Kursy i szkolenia
Koła zainteresowań
Projekty
Innowacje pedagogiczne
Dla rodzica i ucznia
Harmonogram konsultacji dla rodziców i uczniów
Spotkania z rodzicami i dyżury wychowawcze
Tutoring
Programy
Twoje Dane – Twoja Sprawa
Wykaz podręczników
e-Dziennik
Plan Lekcji
Pedagog
Dokumenty
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Koła zainteresowań
Rada Rodziców
Historia Szkoły
Rekrutacja
Kontakt
Plan lekcji
SMALEC Z SOCZEWICY
200g suchej fasoli lub 400g fasoli z puszki
100g cebuli
100g jabłek
2-3 ząbki czosnku
majeranek
sól
pieprz do smaku
Skip to content
Open toolbar
Ułatwienia dostępu
Ułatwienia dostępu
Zwiększ rozmiar tekstu
Zwiększ rozmiar tekstu
Zmniejsz rozmiar tekstu
Zmniejsz rozmiar tekstu
Odcienie szarości
Odcienie szarości
Wysoki kontrast
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podkreślenie odnośników
Podkreślenie odnośników
Czytelne czcionki
Czytelne czcionki
Reset
Reset